jueves, 29 de enero de 2009

CN Tower

La CN Tower, es una torre que es troba a Toronto, Canadà i té una peculiar estructura. La part inferior, la més llarga, està buida, només hi han asecensors i escales. Aquesta es la torre amb l'estructura més alta sense cables del món.

A 342 m d'alçada, en el Pis d'Observació Principal es troba el Pis de Vidre i la Plataforma de Observació Exterior. En aquesta plataforma de vidre té la posibilitat de veure tot el que hi ha sota la torre a través d'un terra fet de vidre. Aixó és una bona atracció turística i el seu èxit es deu a que la sensació de caminar sobre un vidre a 342 m d'alçada no es apte per a qualsevol persona.

A 346 m es troba el Horizons Cafe y la Plataforma d'Observació Interior i a 351 m es troba el restaurant 360, que té la qualitat d'anar donant voltes per canviar de vistes constantment. Aquest resstaurant té un cicle de rotació de 72 minuts i només esta reservat per a la gent que compri alguna cosa.

En aquesta foto podem veure la sensació que pot provocar trepitjar un terra de vidre sobre 340 metres de caiguda lliure.

1 comentario: